Da vi ikke har kunnet finde nogle Danske sider som laver tests af softguns, har vi besluttet at lave vores egen side.

Meningen med siden er at give større information om de forskellige hardball våben end man finder i en standard webshop. Produktets score gives i forhold til pris contra kvalitet og er en personlig vurdering. Vores tests bør ikke anvendes som købsguider, da vi ikke kan tage ansvar for eventuelle  misforståelser eller fejl i testen. Vi henviser derfor  læserne til at  indhente yderlige information, samt læse andre reviews inden en købsbeslutning. Softguntest.dk tager intet ansvar for fejlkøb eller lignende pga. af vores tests.

Hvis du kunne tænke dig at bliver tester/skribent, er over 18 år og velformuleret på skrift er du velkommen til at sende en ansøgning til info@softguntest.dk.

Jobbet er hårdt og ulønnet 😉

Hvis du er  producent, importør eller ditributør af softguns eller softgun tilbehør og har et produkt som i ønsker at vi skal teste, så send os en email på test@softguntest.dk

If you are a producent or distributor of softguns or accessories and have a product that you want us to test, then please send us an email on test@softgun.dk

Siden er sponsoret med webhotel og udlån af varer fra www.e-tech.dk

Softguns og hardball våben er omfattet af våbenloven. Man skal være 18 år for at købe, eje eller anvende softguns og hardball våben. Man kan dog hvis man er 16 år og har sine forældres skriftlige tilladelse få lov til at skyde på en politi godkendt hardball bane. Softguns og hardball våben kan bl.a. give alvorlige øjenskader, husk at bruge maske eller beskyttelses briller i god kvalitet.