Produktet:

Denne gang ser vi nærmere på en Dan Wesson 8” Co2 softgun pistol fra producenten ActionSportGames. Tromle revolveren skulle være et af de kraftigste Co2 håndvåben på markedet.

Softgun pistolen er en kopi af den berømte Dan wesson .357 revolver med 8 ” løb, som blev introduceret af Dan Wesson Arms omkring 1980 og er en af de kraftigste revolvere på markedet.

ActionSportGames A/S

 

Emballage:

Pistolen leveres i flot grøn emballage som kendetegner alle Co2 softguns fra ASG.

ASG Dan Wesson 8''

 

Pakkens indhold:

Pakken indeholder en Dan Wesson 8” Co2 softgun pistol i fuld metal, 6 stk metal patron hylstre med plastik kappe, en speedloader til de seks patroner, en 20mm rail skinne i metal til montering af sigte, en lille umbracho nøgle,  en lille bøtte med 100stk  0.20 grams BB6 Goldfire kugler og en Engelsk brugs vejledning.

Dan Wesson 8'' revolver

Dan Wesson 8'' revolver

Første håndsindtryk:

Pistolen er STOR og TUNG, hvilket den selvfølgelig skal være da den er en 1:1 kopi af et af verdens kraftigste håndvåben. Pistolen er lavet i fuld metal med kvalitets skæfte i halvblødt ABS materiale. Pistolen føles meget lækker at have i hånden og finishen er rigtig flot. Pistolen har serie nummer indhakket på den ene side. Alle pistoler har et individuelt serienummer. Bagsigtet kan justeres hvilket er  en lækker detalje. Alt i alt en flot og lækker pistol som oser af kvalitet.

 

Tekniske data:

Længde: 338 mm

Længde på løb: 193,5 mm/8”

Vægt: 1040 gram

Udgangshastighed: 165 m/s – 540 fps – 2,7 Joule

Magasin kapacitet: 6 x 1 skud

Hopup type: Fixed

Materiale: Fuld metal/ABS

Anbefalet kuglevægt: 0.20 gram

Producent: ActionSportGames A/S

Udsalgspris: 1099,- kr inkl. moms

Pistolen fåes også i en 4” chrome model.

Pistolen i brug:

En Co2 patron monteres let og uden brug af værktøj ved at trække skæftet på pistolen bagud. Co2 patronen lægges i skæftes og spændes til med en fingerskrue i bunden af pistolen. Patronerne lades hver med en kugle og monteres i den medfølgende speedloader. Patronerne låses i speedloaderen ved at dreje på den runde knap i enden. På siden af pistolen sidder knappen til at udløse revolverens tromle, som vippes ud til siden med en finger. Knappen fugere også som sikrings mekaniske, hvis den trykkes helt tilbage. Speedloaderen udløser automatisk patronerne når de er inde i tromlen. På toppen af softgun pistolen kan man montere metal rail skinnen ved hjælp af den medfølgende umbracho nøgle, hvis man har lyst til at montere et rødpunkt sigte eller lignende. Pistolen er nu klar til brug. Ekstra patroner og speedloader kan købes for omkring 125,- kr.

Performance test:

ASG har angivet pistolens udgangs hastighed til 165 m/s – 540 fps. Pistolen er mærket med Max 3 Joule. Vi tester udgangs hastigheden med 0.20 og 0.25 grams kvalitets kugler og en cronograf.

Udgangs hastighed med 0.20 gram kugler: 183,33 m/s – 590 fps – 3,0 Joule

Udgangs hastighed med .025 gram kugler: 136,66 m/s –  437 fps – 2,9 Joule

Den testede pistol ligger altså lidt over de specifikationer som ASG har opgivet, hvilket jo kun er et plus.

 

Præcisions test:

Vi tester pistolens præcision ved 5 meter på skydebane med 6 skud. Der er anvendt 0.20 grams kugler til testen. Testen er foretaget med frihånds skydning på fast underlag, så præcisionen er meget afhængig af hånden og øjet på den som skyder, så præcisions testen skal ikke tages for bogstaveligt. Vi arbejder på at få lavet en fast test anordning hvor pistolerne kan være fuldstændig fastmonteres til kommende tests, hvilket vil give et mere nøjagtigt test resultat. Pistolen er dejlig at skyde med. Sigtet er godt og pistolen er ret nem at ramme plet med. Pistolen giver et godt kraftigt ”Co2 knald”, når man affyrer den, hvilket er med med til at give en realistisk oplevelse af et skydevåben.

Plusser:

Et af de hårdest skydende håndvåben på markedet

Præcis

Lækker kvalitet

Medfølgende railskinne til montering af sigte

Fuld metal pistol med metal patroner

Mange realistiske detaljer

Fornuftig pris for et våben af denne kaliber

Minusser:

Ingen blowback funktion, hvilket selvfølgelig ikke er muligt på en tromle revolver.

Konklusion:

Denne Co2 tromle revolver fra ASG er en af de lækreste softgun pistoler som vi har haft i hånden og prisen på 1099,- kr burde ikke skræmme nogen, for et softgun håndvåben i denne kvalitet og med en udgangs hastighed som overstiger de fleste sniper rifler. Produktet trækker barometeret i top og vi giver den en score på 99 %. Hvis du er til store kraftige seksløbere så må denne pistol være et must til samlingen.

Pistolen er venligst udlånt af  www.e-tech.dk

 

Disclaimer:

Vores tests bør ikke anvendes som købsguider, da vi ikke kan tage ansvar for evt. misforståelser eller fejl i testen. Vi henviser derfor  læserne til at  indhente yderlige information, samt læse andre reviews inden en købsbeslutning. Softguntest.dk tager intet ansvar for fejlkøb eller lignende pga. af vores tests. Softgun våben er omfattet af våbenloven og må kun købes og anvendes af personer over 18 år.